Този месец Adidas POD най-накрая отпадна в широка гама от цветове. Новият силует използва комбинация от стари технологии с модерен обрат и Adidas представи своя неповторим чифт, за да разградим новия облик и усещане.

Купи от тук с % отстъпка!

За почитателите на „Трите ленти“ Adidas POD системата предлага „Точка на отклонение“, от която идва й името на маратонката. Тя се завърна от 90-те години с вълнуваща нова актуализация.

Най-привлекателната характеристика на обновената система Adidas POD е преизградената междинна подметка. Системата „Точка на отклонение“ първоначално е разработена през 1994 г., преди да дебютира на EQT Cushion 1995. Принципът на системата е прост: три части, всяка от които изпълнява собствена уникална цел за различни части на стъпалото. Предният крак е изработен от лек EVA каучук, за да осигури по-твърд и по-поддържащ ход, противодействащ на Boost с пета за комфорт през целия ден. Двете парчета са свързани с плоча, която позволява на секциите да се движат независимо и настройва възглавницата, според нуждите.

Преизградената система Point of Deflection за 2018 г. е печеливша за Adidas. Тя е гарант за комфортът е огромен успех.

Адаптивната плетена горна част на POD беше чудесен избор от екипа на Adidas Originals.

Тя е отлично допълнение към гамата Adidas Originals за 2018 г.

––––––––––––

Купи от тук с % отстъпка!