Adidas Y-3 е кулминацията на критична точка в отношенията между две марки. Йоджи Ямамото е визионер на прогресивния дизайн. Въпреки че етносът му се наклонява към дистопията, Y-3 дизайнерът е икона, заради футуристичните си модни телбодове. Той обединява усет към бъдещето със спортна дисциплина.

Купи от тук с % отстъпка!

Резултатите често са отговор на преобладаващите съвременни тенденции. Част от това, с което Йоджи се отличава, представя обратното на това, което е доста популярно в момента. Начинът, по който той и Adidas го виждат, наистина няма много причина да се фокусирате, върху модата на бъдещето, ако визията ви поддържа същата.

Купи от тук с % отстъпка!

Субкултури на маратонки, модни улични дрехи, градски поп стил и забавления.

Всичко това може да се забележи сега в моделите Adidas Y-3. Те са като движение на разликата.

Така, ако вие сте от хората, които се фокусират, върху всички неща, които се различават от основните. Ако сте естествено родени почитатели на разликата.

Вашата решимост е да предоставим най-доброто от кураж, стил и култура, то време е да се обзаведете с един чифт Adidas Y-3.

Всичко това при условие за уникалност, което е част от основната дейност Adidas. Разлика, прохлада и величие: това са трите мота на работата на Adidas.

Купи от тук с % отстъпка!

––––––––––––-