Adidas Y-3 е кулминацията на критична точка в отношенията между две марки. Йоджи Ямамото е визионер на прогресивния дизайн. Въпреки че етносът му се наклонява към дистопията, Y-3 дизайнерът е икона, заради футуристичните си модни телбодове. Той обединява усет към бъдещето със спортна дисциплина.

Купи от тук!

Резултатите често са отговор на преобладаващите съвременни тенденции. Част от това, с което Йоджи се отличава, представя обратното на това, което е доста популярно в момента. Начинът, по който той и Adidas го виждат, наистина няма много причина да се фокусирате, върху модата на бъдещето, ако визията ви поддържа същата.

Купи от тук!

Субкултури на маратонки, модни улични дрехи, градски поп стил и забавления.

Всичко това може да се забележи сега в моделите Adidas Y-3. Те са като движение на разликата.

Така, ако вие сте от хората, които се фокусират, върху всички неща, които се различават от основните. Ако сте естествено родени почитатели на разликата.

Вашата решимост е да предоставим най-доброто от кураж, стил и култура, то време е да се обзаведете с един чифт Adidas Y-3.

Всичко това при условие за уникалност, което е част от основната дейност Adidas. Разлика, прохлада и величие: това са трите мота на работата на Adidas.

Купи от тук!

––––––––––––-