Мъжки кецове Adidas Y-3 Kaiwa са истинско произведение на съвременното изкуство, чиито дизайн е създаден от японския художник Йоджи Ямамото. Високият връх на агресивната форма е изработен от висококачествена кожа и неопренова вложка, покриваща крака. Моделът е представен в монохромно черно и бяло. Масивната бяла подметка е особено издръжлива и издръжлива, като осигурява лек възглавничен ефект.

Купи от тук с % отстъпка!

0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

Прогресивният силует на Y-3 Kaiwa съживява архивния стил при бягане в контекста по модерните улици. Динамичните минималистични маратонки в стила на Y-3 представляват актуален поглед към спортния дизайн благодарение на кожената горна част с кокетна велурена вложка на петата.

Предимства:

Авангарден дизайн от световно известен дизайнер в съвместно сътрудничество с известната компания Adidas.

Запознайте се със следващото творение от немския производител на световноизвестната компания Adidas, която се счита за лидер в производството на стоки и аксесоари за спорт, туризъм и дейности на открито.

Купи от тук с % отстъпка!

Маратонките от Y-3 Kaiwa  може да са изработени от кожа, текстил, еко кожа, първокласен велур. Те прилягат идеално по крака и стъпалото.

Добре обмислената система за вързване ви позволява да фиксирате сигурно обувките на стъпалото. За производството на подметки се използва лек и гъвкав материал от пяна. Можете да закупите тези практични черни маратонки Adidas Y-3 в много спортни магазини.

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!