Оригинални мъжки кецове Adidas Y-3 Raito Racer е от лимитираната колекция на Yoji Yamamoto – за истински ценители на стил и комфорт. Снежнобялата подметка от пяна Boost осигурява невероятна лекота на всяка стъпка, ефективно абсорбирайки ударите върху земята.

Купи от тук с % отстъпка!

0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

Единичната горна част е изработена от модерен текстилен материал Primeknit в бяло и е украсена с малки черни акценти за контраст.

Представеният силует е комбинация от най-добрата технология с характерния, футуристичен стил на Y-3. Горната част от една част е направена с помощта на добре познатата текстилна тъкан Primeknit, която е подкрепена с бродерия и шнур върху дантели, изработени от синтетичен материал TPU.

Купи от тук с % отстъпка!

Цветовете са предимно бели, които се допълват от черни елементи. Всичко е инсталирано на платформата за поглъщане на пяна Boost.

Дизайнът покрива подметката с Quickstrike, което намалява теглото и увеличава гъвкавостта и издръжливостта.

Външната част е изработена от текстил – това е лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки.

Междинна подметка – Boost – тази технология е на хиляда по-малки частици, която намалява силата на удара и в същото време дава изключително висока възвръщаемост на енергията.

Подметката е гума – добро сцепление, лесен за поддръжка материал.

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!