Купи от тук!

Купи от тук!

Мъжки кецове и обувки Nike Air VaporMax Evo Wolf Grey/ White-Anthracite-Dark Grey можете да намерите само за 450 BGN. Марка: Nike, Цвят: Сиво, Достъпни размери: 41,42,42.5,46.

Във Footshop ще намериш както легендарните ретро модели Nike Air Max 1 или Nike Air Max 90 с тяхната изчистена визия, така и актуални серии като Nike Air Vapormax и Nike Air Max 720 с гигантски въздушни капсули. Nike Air Max започва да пише обувна история през 1987-ма година, за да се превърне в първата маратонка в света с въздушна капсула Air Sole.

В работилницата на дизайнера на име Tinker Hatfield ще намерим източника на силуета Nike Air Max 1, която скоро се превръща в една от най-известните маратонки в света. С течение на времето маратонките, замислени като част от специализирана екипировка за спорт и бягане, започнаха да излизат по улиците обута на стъпалата на обикновени хора, разпознаващи качеството. Офертата се разшири значително през годините, така че не само можете да избереш дали искаш мъжкидамски или детски маратонки Nike – предлага и огромна цветова палитра. Сред стотиците наши модели ще намериш Air Max в чернобяло, червеносиньо – във всеки цвят, за който можеш да се сетиш.

Максимум лекота, осигурена от дългогодишното развитие на технологични иновации.

Най-голямата гордост на маратонките Nike Air Max несъмнено е омекотяващите им свойства . Споменатата по-горе технология Nike Air Sole винаги ще ти осигури удобство и гъвкавост, именно защото междинната подметка абсорбира енергията, която тялото ти оказва на асфалта, за да я изпрати обратно към тялото ти като пружина. Обувките Nike Air Max обикновено са и проветриви, така че не е нужно да се притеснявате за прегрели крака дори и в по-топло време. Възползвай се от факта, във Footshop можеш да избереш от десетки оригинални обувки Nike Air Max на добра цена, лесно и със гарантирано качество.

Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки. Air Sole – Легендарният омекотяващ елемент – капсула, пълна със сгъстен въздух, която промени света на маратонките. Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук с % отстъпка!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Сиво

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!