Купи от тук с % отстъпка!

Класиката никога не остарява! Тя не знае сезон, пол или време. Затова сега на вашето внимание Nike се явява с модела Air Zoom Alpha.

Той е самото превъплъщение от създаването на бранда до наши дни. Той е ветеран в моделите маратонки, който има милиони привърженици по цял свят.

Nike е настроен да върне Air Zoom Alpha и удържа на думата си. Моделът вече е в търговската мрежа, представен в нови цветове.

Nike Air Zoom Alpha ни отвежда назад във времето, за десетилетието на 90-те години. Това бяха първите маратонки, които използваха технологията Zoom Air, безпрецедентен експеримент, който направи така, че тази маратонка да се превърне в исторически модел в света на маратонките. Тази форма отдава почит на някогашната версия, която предлага цялата същност на оригинала, заедно с нови технически постижения и изненадващ цвят.

Air Zoom Alpha – ретро стил!

Nike ни носи една от най-добрите си обновени маратонки Nike Air Zoom Alpha. В горната й част има различни пластове и игра на размери.

Изработен от плат и синтетична горна част, моделът се предлага в бял, син, сив и зелен и пастелно зелен цвят.

Първоначално известен като опън Air, Air Zoom Alpha дебютира през 1996 г. Детайлният дизайн на маратонки Nike включва четири анатомично разположени въздушни възглавници. Те с намират, между подметката и средната подметка, осигуряващи на потребителя по-спокойно изживяване.

Тук виждаме Air Zoom Alpha в няколко цвята. Всяка итерация е представена от лидера Nike и избрани търговци.

Основни характеристики на Air Zoom Alpha:

Горна част на спортните обувки Nike Air Zoom Alpha се състои от кожа и мрежи, анатомично разположени стелки и удобни аеродинамични подметки. Всички те се грижат за правилното разположение на стъпалото, глезена и цялото ходило. Предлагат плавно стъпване, бягане, подскачане.

Марка: Nike ще зарадва своите почитатели с модела: Air Zoom Alpha

Първоначално пуснати през 1996 г., тези многоцветните кожени кецове Air Zoom Alpha от Nike предоставят същия външен вид и същото невероятно изживяване като оригинала техният предшественик.

AIR ZOOM ALPHA е ретро иновацията на NIKE, която прави своя шеметен бум на модната сцена за спортни облекла и обувки!

===========================

Купи от тук с % отстъпка!