Купете от тук!

Лидерите в производството на Nike отново решиха да изненадат феновете си. Сега на вниманието на почитателите им ново поколение маратонки: Nike Air Max 97

NIKE AIR MAX 97

Винаги иновативен, Nike продължава да прокарва границите. Още от 1997 г. той пуска в производство Air Max 97. Маратонката е проектирана от Christian Tresser. Първоначалният скициран дизайн на Tresser показва неговата заинтересованост към високотехнологични мотори, пулсации на вода и прогресивни материали. Това е и вдъхновението му, от което черпи идеи. Отличава се с това, че е първият Air Max, който разполага с въздушен модул по цялата дължина. По този начин Кристиян Тресър създава цялостно усещане в една маратонка, която нарича Nike Air Max 97. При ходене този модел се усеща повече въздушен от всякога. Наред с това, към него добавя системата за скрити шнурове, която сега се използва на различни видове маратонки Nike.

Nike Air Max 97 е ултра

Превръщайки основния облик на оригинала, 97 в Ultra модел, сега той дарява максимален комфорт на ходилата. Благодарение на вложената в него мрежеста и плетена конструкция маратонката е физически по-лека и визуално по-елегантна. Свежата конструкция също доставя огромни ползи. Тя позволява на маратонката да има подобрена вентилация и дишане. Наистина „ултра“ версията на емблематичния силует, продължава да използва въздушното тяло с пълна дължина до междинната подметка, докато вдъхва нов живот, който вече има стаж над 20 години.

Nike Air Max 97 е самият оригинал!

Air Max 97 на NIKE пренася дизайна от ’97 до съвременния ден. От съществено значение за пуристите на маратонките. Той носи същите материали, външен вид и производителност на първия си създаден модел Air Max 97. Включени в емблематичния дизайн, сега тази маратонка е повече от всякога въздушна в цяла дължина до средната подметка, заедно с текстурираната горна част. Тези маратонки са истински зов за завръщане в края на деветдесетте години.

Nike Air Max 97 първокласен външен вид

Забравете за производителността, тези маратонки ви носят първокласен външен вид и усещане за максимум удобство на улицата. Запазвайки всички основни дизайнерски аспекти на Air Max 97, създателите на Nike смесва с висококачествени материали, за да придадат още по-нов вид. Те използват здрава, велурена кожа, горните части придават ново и жизнено усещане на емблематичната 20+ годишна маратонка. Всичко това гарантира премиум на притежателя си във всяка нова стъпка.

Nike Air Max 97 не само цвят!

И по отношение на цветовата гама, Nike има, с какво да зарадва почитателите си. Сега не всичко е черно. Има само един начин да увеличите необятния външен вид и производителността на Air Max 97, и това е със свеж цвят или комбинация от такива.

Всичко е във вашите ръце, остава само да изберете Вашия модел!

Всеки един модел на Nike Air Max 97 е гарант за безупречен външния вид с гладко покритие, което ще работи с всяко облекло!

===========================

Купете от тук!