Nike , както и Nike React-Type GTX са еталон за стилна марка. Перфектен избор, който се предлага във всички размери и за всеки пол. Nike е гарант за високо качество. Удобно и сигурно обзавеждане на ходилата за всякакви физически дейности на открито и различни климатични условия.

Купете от тук!

5
5,0 rating
5 от 5 звезди (базирано на 2 ревюта)
Отлично100%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купете от тук!

Сега Nike поддържа итерациите на GORE-TEX, превъплъщавайки силуета React Type от линията N. 354. Концептуално задвижван под етикет, който експериментира със съществуващите форми на обувки Nike, моделът „N. 354” е кръстен на бегача Стив Префонтайн. В негова чест и заради отбелязаният рекорд от забележителните 3:54 минути.

Обувката Nike React заимства от дизайнерската линии и наследници като Nike Internationalist. След това, създателят й поставя всичко това в технологията известна, сега като линията Nike React.

Тази конкретна итерация предлага една цветова гама, приятно съчетание от контрастни цветове на класическо черно и оранжево с леки допълнения на опушено сиво.

Идеята на портокаловият нюанс е да открои логото и надписа на Nike, като същевременно наблегне на ултра динамичната подметка.

Красива, стилна и много удобна, цялата форма на NIKE REACT-TYPE GTX свидетелства за прецизност и безупречност във всеки детайл.

В горната част на маратонката се виждат тъмни панели, покриващи връзките, горните странични стени и езика.

Тази част на маратонката е изработена от текстил. Той е направен от лек материал, в много богата цветова гама. Главно се използва за производство на летни и леки спортни обувки.

Междинната подметка е React технология. Тя успешно се комбинира с несъвместимото. Предлага супер гъвкавост, лекота и мекота на цялото ходило.

Подметката е изработена от гума, която е лесна за хигиенизиране и поддръжка. Изработена от висококачествен материал. В това всеки може да се увери, когато носи маратонки Nike React при дъждовно време.

Моделът NIKE REACT-TYPE GTX има изключителен аеродинамичен дизайн. Стилната и висококачествена маратонка е създадена, както за професионални спортове, така и за любителски хобита на открито. Високотехнологичните материали използвани в направата на всеки отделен елемент са гарант за безупречно удобство и стил по всяко време.

Nike React е име за стил, тренировки, спортни занимания, lifestyle и за бягане!

========================

Купете от тук!

Стават

5,0 rating
април 26, 2020
Иво

Красиви и удобни

5,0 rating
април 26, 2020
Сандра