Купи от тук с % отстъпка!

Днешният лидер на световния пазара Nike, създателят на спортни обувки, маратонки и облекла се появява на модната сцена през 1964 г. По онова време Phil Knight и Blue Ribbon Sports от Bill Bowerman, официално вземат името Найк в 1978 г. Така с революционна стъпка и безупречна визия съоснователите преобръщат света на спортната индустрията и създават своите неповторими модели обувки.

В 1971 г. логото на бранда е графично. Става известно по цял свят със „Swoosh“. Това се превръща в реалност. Малко затишие следва, през 80-те и Nike получава мощна подкрепа от Michael Jordan, баскетболната легенда. Той се включва за новия лейбъл Nike Air, който прави невероятен дебют и връща позицията на лидер в производството на маратонки.

Няколко години по-късно Nike Shox и Air Max допълват голямото семейство на Найк. В новото хилядолетие на сцената се явява и „Just do it“. Той се превръща в ярка диря, която брандът носи и до наши дни.

Nike W Daybreak QS за жени придобива креативност с разнообразни материали!

Днес Nike не престава да се развива и да търси иновативни и революционни начини, за прогрес. Тя представя само най-добрите продукти за всеки съществуващ спорт.

Nike представя своето ново изобретение за нежната половина на човечеството – NIKE W DAYBREAK QS!

С изключение на агресивното и успешно сътрудничество на силуета с UNDERCOVER по-рано тази година, Nike Daybreak в по-голямата си част остава вярна на оригиналните си конструкции само като прави фини промени под формата на цветни размени.

Въпреки това, класическият модел реши да промени нещата с малко експериментиране. Това е и началото на NIKE W DAYBREAK QS. Появява се с две нови преобразявания, определени с различни вариации. Първият поддържа долните части, благодарение на стандартна кожа. Внася авантюристична индивидуалност, чрез добавени шарки от змийска кожа и джинджифил, приложени към гърлото и петите.

Вторият отличителен нюанс се пренася в материалните преходи към средното стъпало. Моделът е с език, облечен с панели в сиво каре, напоена с миниатюрни акценти, напомнящи за празничен пуловер от кашмир. Вътрешната подплата остава черна на фона на многото пъстрота отвън. Подметката е също от черна гума, обсипана с множество шипове, което прави маратонките подходящи за мокро време, кал и най-вече футбол.

Nike W DayBreak QS са подходящ модел за носене, както на тревист, песъчлив, глинест терен, така и за преход в планина.

=====================================

Купи от тук с % отстъпка!