Преродената версия на легендарния силует на Nike от 1977 г. е тук. Маратонките Nike Waffle Racer се завърнаха на нашите рафтове като препратка към ерата на американските спортисти от световната ранглиста. За да постигнете най-добри резултати, винаги са били нужни най-добрите обувки, а кецовете Nike Waffle Racer непрекъснато отговарят на тези изисквания.rnrnНе се обърквай от необичайната форма. Въпреки, че изглеждат грубо, реалността е напълно различна. Но няма да разбереш, ако не ги тестваш Преродената версия на легендарния силует на Nike от 1977 г. е тук. Маратонките Nike Waffle Racer се завърнаха на нашите рафтове като препратка към ерата на американските спортисти от световната ранглиста. За да постигнете най-добри резултати, винаги са били нужни най-добрите обувки, а кецовете Nike Waffle Racer непрекъснато отговарят на тези изисквания.

Не се обърквай от необичайната форма. Въпреки, че изглеждат грубо, реалността е напълно различна. Но няма да разбереш, ако не ги тестваш!

Купи от тук с % отстъпка!

0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук с % отстъпка!

Купи от тук с % отстъпка!

Текстил – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки. Гума – лесен за поддръжка материал. Ще го оцените най-вече при дъждовно време.

Купи от тук с % отстъпка!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!