Купи от тук с % отстъпка!

За Световното първенство, през изминалото лято Nike направи заглавия с нова технология, която гарантира революция в света на атлетичните обувки с изчистено представяне.

Дизайнерът Анди Кейн и дивизията Nike Soccer ни донесоха серията Elite, включваща нова адаптивна система за сцепление, която разполага с реални прибиращи се шипове в ключовите области на подметката. Така тя е създадена, за да осигури точно правилното сцепление и усещането под краката, когато променя скоростта и прави бързи съкращения.

Изграждайки технологията на Nike Soccer, дизайнерът на Nike футболист Кен Линк е избрал мястото, от което е тръгнала серията Elite, сега превеждайки концепцията в най-амбициозния авангарден футболен климат, създаван някога – Air Zoom Alpha Talon.

Моделът на NIKE ZOOM 2K разполага с вградена климатична система, остри шипове на петата и е оборудван с фиксирана подметка Phylon Zoom Air, грижеща се за това какво се случва под ходилото. Други важни компоненти са заложени в горната част, напоена с Flywire, структурата на петата Z-Bar, яката на глезена Kurim и подплънката Deflex. В комбинация те гарантират, че всяка секция на стъпалото е защитена и съобразена с нуждите на игралното поле. Това, което може би е най-впечатляващо е, че NIKE ZOOM 2K е проектиран да задоволява нуждите на играчи от всякакъв размер и позиция от бързите движения до всички останали плавни или забавени.

Nike zoom 2K разполага с нова олекотена и адаптивна система за сцепление, предназначена за експлозивно ускорение. Най-напредналият модел на Nike използва най-иновативните технологии, за да отговори на нуждите на производителността на всяка позиция. Работейки с елитни спортисти, дизайнерите на Nike предоставиха подобрени стъпки с пълна скорост с иновативна адаптивна система за сцепление при поискване. Вътрешните разклонения в предната част на ходилото се разширяват, когато се прилага пълно налягане за повече сцепление, когато е необходимо и прибиране.

Nike zoom 2K  е вдъхновен от моделите от началото на 2000-те, когато Nike пресъздава златния век на маратонките за бягане. Класически Zoom Air агрегат го връща там, където е започнал, докато гумените „крила“, които обвиват подметката, тласкат дизайна в бъдещето.

Използвани материали в NIKE ZOOM 2K

Горна част – състои се от текстил от лек материал. Предлага се в широка гама цветове и се използва предимно за производство на летни спортни маратонки.

Междинна подметка – състои се от полиуретанова пяна, която е един от най-добрите топлоизолатори. Тя е здрава, лека и устойчива на вятър и атмосферни колебания.

Подметка – изградена е от гума, лесна за поддръжка. Изключително устойчива при дъждовно време.

Проследете и видовете цветове, в които може да се поръча NIKE ZOOM 2K.

Следете нашата страница за дати на издаване на маратонки за допълнителни актуализации, както и за всички наличности.

===============================

Купи от тук с % отстъпка!