Купи от тук!

Купи от тук!

Дамски кецове и обувки adidas UltraBOOST 20 W Core Black/ Signature Coral/ Ftw White можете да намерите само за 329 BGN. Марка: adidas Performance, Цвят: Черно, Достъпни размери: 36,36 2/3,38,38 2/3,40 2/3.

Една от най-удобните маратонки получи нов вид в края на 2019 г. Какво adidas UltraBOOST 20 предлагат сега? Например горната част е подобрена от UltraBOOST 19 версия и осигурява още по-голяма гъвкавост в зависимост от формата на стъпалото. Маратонките просто ще прилягат по-добре, без значение колко е специфичен кракът ти. Искаш ли да знаеш повече за модела OG adidas UltraBOOST 20? Той беше пуснат в сътрудничество с Националната лаборатория ISS U.S. Точно както всяка част от космическия кораб е полезна, така и всяка част от тези маратонки на adidas. Приготви се за космическо пътуване в тези изключително готини кецове adidas UltraBOOST 20!

Текстил ▩ – лек материал, който се предлага в много широка цветова гама и се използва главно за производство на летни обувки. BOOST – Технологията на хиляда по-малки частици, която намалява силата на удара и в същото време дава изключително висока възвръщаемост на енергията. Continental

Купи от тук!

0
Rated 0 out of 5
0 от 5 звезди (базирано на 0 ревюта)
Отлично0%
Много добро0%
Средно0%
Лошо0%
Ужаснo0%

Купи от тук!

Черно

Купи от тук!

Купи от тук!

Все още няма потребителски ревюта. Напишете първото!